PANAFRICA NYEREMÉNYJÁTÉK A CHERRISK GO-N

Augusztus 10-én elstartolt a PANAFRICA nyereményjáték a CHERRISK GO applikáción. Amennyiben még nem szeretnéd elengedni az idei nyarat és még szeptemberre is a kellemes sétákat tervezed, akkor irány a CHERRISK GO applikáció, gyűjtsd a cserkókat és vegyél részt a nyereményjátékban, ahol most PANAFRICA cipőt nyerhetsz A játék augusztus 31-ig tart, szeptember 1-jén sorsolás!

Mi az a CHERRISK?

A CHERRISK egy – a www.cherrisk.com oldalon elérhető – online platform, amelyen keresztül bárki biztosítási szerződést köthet, illetve az azzal kapcsolatos további szolgáltatásokat (előzetes díjkalkuláció, ajánlattétel) vehet igénybe. Az ügyfelek a CHERRISK-en utas-, baleset- és lakásbiztosítás köthetnek. A kedvező díjazás, az egyszerűen kezelhető felület és a gyors ügyintézés mind hozzájárultak ahhoz, hogy a CHERRISK a hazánk egyik legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő, többszörösen díjazott insurtech megoldásává nőtte ki magát.

A CHERRISK egy közösség is, amely felelősséggel viseltetik embertársaink iránt. Ezért olyan jótékony projekteket keresnek, amelyek valóban fenntarthatóbbá és biztonságosabbá teszik a világot. A Démétér Alapítvány, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány és a Magyar Hospice Alapítvány is például a támogatottak között volt. A közösség tagjai emellett javaslatokat tehetnek és szavazhatnak is a támogatandó szervezetekről.

Hogy mit tartogat a jövő a 2018-ban indult vállalkozásnak? A CHERRISK folyamatosan építkezik, fejlődik, mindig új és új megoldásokat keres, amely az ügyfelek javát szolgálja. A CHERRISK továbbá 2020 folyamán kilépett a nemzetközi piacra, így szolgáltatásait már nemcsak Magyarországon, de Németországban is igénybe lehet venni.

Mi az a CHERRISK GO?

A CHERRISK GO alkalmazás elsődleges célja, hogy csökkentse a felhasználókra leselkedő kockázatok előfordulását. Egyrészt megjutalmazza azokat, akik személygépjármű vezetés közben tartózkodnak a mobiltelefon használattól, másrészt pedig népszerűsíti az egészséges életmódot a különböző testmozgásokért (sétálás, futás, kerékpározás) szerezhető pontok ún. cserkók révén. A cserkókat aztán különböző Goodiekra lehet beváltani a Goodie Storeban. Így értékes ajándékokat lehet szerezni, részt lehet venni sorsolásos nyereményjátékokban, illetve a korábban említett közösségi célokat és szervezeteket is támogatni lehet.

A CHERRISK GO nemrég elérte a százezredik felhasználóját, az összes rögzített mozgás ideje pedig az ezerötszáz évet. A CHERRISK GO-t és az egészséges életmódot pedig olyan nevek népszerűsítik, mint Lubics Szilvia.

Mi a PANAFRICA nyereményjáték?

A CHERRISK GO letöltése és a regisztrációt követően meg is kezdhetitek a cserkók gyűjtését. A PANAFRICA nyereményjátékban történő részvételhez mindössze 99 cserköt kell összegyűjteni és azzal be is kerülhetsz a sorsolásba. A részvétel érdekében több Goodie-t is vehetsz. A részvételre augusztus 10. és 31. között van lehetőségetek. Szeptember 1-ján lesz sorsolás, amelynek keretében a CHERRISK munkatársai kiválasztják a nyertest, akit emailben és telefonon értesítenek.

A nyertes a nyeremény átvételére jogosító, a PANAFRICA Magyarország által kiállított oklevelet kap, amelynek birtokában átveheti nyereményét. Hogy ez mi lesz? Nem más, mint egy, a nyertes által választott PANAFRICA cipő. 😊

PANAFRICA nyereményjáték

Szereted a különleges cipőket és fontos neked a fenntarthatóság? 👟A PANAFRICA sneakereknél mindkét szempont teljesül! 🌱Legújabb nyereményjátékunkon megnyerheted az általad választott lábbelit a méretedben!Szeretnéd ezt a goodie-t?Töltsd le a CHERRISK GO-t ➡✔ iOS-re: cherrisk.me/iOS-letoltes✔ Androidra: cherrisk.me/Android-letoltes

Közzétette: CHERRISK – 2020. augusztus 11., kedd