Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/panafric/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 146
Barion leírás – Panafrica Magyarország
Warning: file_put_contents(): Only 450560 of 453728 bytes written, possibly out of free disk space in /home/panafric/public_html/wp-content/themes/holyster/inc/theme-functions.php on line 60

Barionnal történő fizetés menete

A kiválasztott PANAFRICA cipő ellenértékét a Barion szolgáltatás segítségével is kiegyenlíthetitek. 
 
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudtok bankkártyával fizetni a PANAFRICA webáruházban. 
 
Ehhez nem kell mást tennetek, mint a fizetési lehetőségek közül a Bariont választani. Ha megadtatok minden adatot, a PANAFRICA webáruház a biztonságos Barion fizetési oldalra fog átirányítani titeket, ahol megtörténik a fizetés.
 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A fizetéshez használhattok Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron bankkártyákat. Amennyiben korábban már regisztráltatok, akkor nem szükséges begépelni a kártyaszámot, a fizetéshez ugyanis elég az e-mail cím és jelszó. 

A Barion segítségével történő fizetés többletköltséggel nem jár számotokra.

 

A vásárlást bármikor megszakíthatod a „Vissza a boltba fizetés nélkül” linkre kattintva. Ebben az esetben a Barion fizetési oldal visszairányít Titeket a PANAFRICA webáruház oldalára.