Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/panafric/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 146
Küldetésünk – Panafrica Magyarország
Warning: file_put_contents(): Only 450560 of 453728 bytes written, possibly out of free disk space in /home/panafric/public_html/wp-content/themes/holyster/inc/theme-functions.php on line 60

Hiszünk az etikus dizájnban

 


A PANAFRICA alapítóihoz több mint egy évtizedre visszatekintő barátság fűz minket. Vulfrant és Hugues-t még Párizsban, erasmus-os diákként ismertük meg és azóta is szoros kapcsolatban állunk velük.

 


A PANAFRICA indulásakor támogattuk őket és drukkoltunk nekik, hogy ez a fantasztikus kaland, ez az izgalmas vállalkozás sikeres legyen. Tettük ezt azért is, mert a PANAFRICA által vallott értékek, etikai normák számunkra is kiemelten fontosak. A fenntarthatóság, a fair trade, az etikus dizájn, illetve a társadalmi felelősségvállalás mind olyan elvek, amelyek mögé mi is felsorakozunk.

 


Mai világunkban az említett értékek még nagyobb szerephez jutnak. Ha olyan világot akarunk gyermekeinkre hagyni, amely élhető, biztonságos és igazságos, ezen elveket messzemenően érvényesíteni kell az élet számos területén. 


A PANAFRICA ezért dolgozik. Így elhatároztuk, hogy a PANAFRICA cipőket, történetüket és a mögöttük rejlő filozófiát meghonosítjuk Magyarországon is.

 


Csatlakozzatok hozzánk Ti is ebben a kalandban!