Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/panafric/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 146
PANAFRICA – Panafrica Magyarország
Warning: file_put_contents(): Only 450560 of 453728 bytes written, possibly out of free disk space in /home/panafric/public_html/wp-content/themes/holyster/inc/theme-functions.php on line 60

A PANAFRICA kezdetei

 

A PANAFRICA története 2016-ban kezdődött, amikor két francia fiatal, Vulfran és Hugues, úgy döntött, kiteljesíti kreativitását, új kalandokat és kihívásokat keres. Ekkor fogant meg az olyan cipők tervezésének, gyártásának és forgalmazásának ötlete, amelyek nemcsak egyedi stílusukkal tűnnek ki a piacon, hanem történetükkel is. Vulfran és Hugues rengeteget utazott Afrikában, amelynek során felkutatták a legmegfelelőbb alapanyagokat, a megfelelő gyártó partnereket és megoldásokat. Így jött létre a PANAFRICA, amely egy olyan előállítói „érték láncolat”, amelynek minden eleme pozitív hatást gyakorol a benne résztvevő emberekre és az ökoszisztémára is. Ahogy Vulfranék fogalmaznak: 


A PANAFRICA egy gondolkodásmód. Célunk a cipőgyártás újfajta megközelítése. Tiszteljük a cipőt készítő szakembereket, és figyelembe vesszük a gyártás további társadalmi, gazdasági és környezeti hatásait. Erkölcsös és fenntartható projekt mellett köteleztük el magunkat, kezdve az alapanyagok beszerzésétől egészen a cipők összeállításáig.


A PANAFRICA egy stílus. A kollekció minden darabját egy-egy lenyűgöző afrikai kirándulás insprirálta. Minden pár PANAFRICA cipőben a varázslatos afrikai tájak és az ott élők vendégszeretete tükröződik vissza. PANAFRICA cipővel a lábadon optimizmust és eleganciát sugárzol majd, bárhol is jársz a világon.


A PANAFRICA egy hihetetlen kaland. Élményeinkben nap, mint nap osztoznak munkatáraink, üzleti partnereink, valamint hűséges vásárlóink is.”


Lépj velünk együtt egy színesebb világba!