PANAFRICA KUPON A CHERRISK GO-N

Szeptember 1-jétől elérhető CHERRISK GO applikáción a PANAFRICA kupon, amelynek megvásárlása esetén 15 % kedvezményt kapsz PANAFRICA cipőd vásárlása esetén. Ha hiányzik a nyár, fel akarod dobni őszi ruhatáradat egy igazán színes, egyedi cipővel, akkor semmiképp se hagyd ki ezt az alkalmat!

Hogyan szerezheted meg a kedvezményes vásárlásra jogosító PANAFRICA kupont?

Először is töltsd le mobilodra a CHERRISK GO alkalmazást és aktiváld fiókodat. Ha ez megvan, akkor nincs más dolgod, mint az applikáció által népszerűsített egészséges mozgásformák (gyaloglás, futás vagy biciklizés) bármelyiket csinálni, vagy pedig biztonságosan, mobiltelefonod nyomkodása nélkül vezetni. Mindkét esetben a jutalmad egy cserkó lesz (mozgás esetén percenként, vezetés közben pedig öt percenként kapsz egyet). A cserkókat automatikusan járnak az egészséges életmód folytatása és a biztonságos vezetés esetén.

Ha összegyűjtöttél 899 csekrót, ami tényleg nem nehéz, akkor keresd fel a Goodie Store-t. Ebben megtalálod a CHERRISK GO aktuális Goodie kínálatát, vagyis azokat a kuponokat, illetve nyereményjátékban történő részvételre jogosító sorsjegyeket, amelyeket cserkókért cserébe megvásárolhatsz. Itt találod a 15 % kedvezményre jogosító PANAFRICA kupont is. Ha erre rákattintasz, máris tied a kupon.

Hogyan tudod beváltani a kupont a PANAFRICA Magyarország webáruházban?

A kuponnal együtt kapsz egy kódot, amellyel már csak fel kell keresned a www.panafrica.hu oldalon található PANAFRICA Magyarország webáruházat. Ha kiválasztottad a kínálatunkból a neked tetsző PANAFRICA cipőt, tedd a kosárba, majd irány a pénztár. Itt a „Van kuponod?” kérdés melletti linkre kattintva csak be kell írnod a kapott kódot és már aktiváltad is a 15 %-os kedvezményt.

A vásárlást követően már csak az új PANAFRICA cipőd megérkezését kell megvárnod és már léphetsz is egy színesebb világba.

Ugye, hogy nem is volt bonyolult? 😊