A PANAFRICA MAGYARORSZÁGRÓL ÍRT A HOLY DUCK!

fotó: Séllei Lilla @lillaselleiphoto

Nemrégiben Magyarország egyik legolvasottabb, fenntartható divatra és tudatos ruhavásárlásra összpontosító blogja, a Holy Duck! készített interjút velünk. Bár bizonyára többen ismeritek, de azoknak akik még nem, a Holy Duck! oldal alapítója és szerzője, Mengyán Eszter, már 2016 óta segít eligazodni azoknak az olvasóknak, akik ki akarnak szakadni a fast fashion világából, akiket érdekel az ökodivat, annak története, illetve a színtanácsadás. Legutóbb például a kapszula-gardrób népszerűsítésébe fogott bele, amelyre nagyon pozitív olvasói visszajelzések érkeztek.

fotó: Séllei Lilla @lillaselleiphoto

A most szeptemberben készített interjúban szó esett a PANAFRICA cipők történetéről, az egyes gyártási folyamatokról, a „Walk for School” porgramról, illetve a PANAFRICA hazai indulásáról is. Utóbbi kapcsán természetesen beszéltünk az elmúlt hónapokról, illetve arról is, hogy mire koncentrálunk az előttünk álló időszakban.

„A márka hazai debütálása a koronavírus-világjárvány miatt nem volt zökkenőmentes. Jó féléves csúszásban vannak, ami egy vászoncipő esetén nem túl jó dolog – üzleti szempontból sem, a lelki oldalról nem is beszélve. De nézzük a jó oldalát: Andriséknak van idejük tesztelni a cipőket (eddig jól teljesít), van idejük megismerni a divat működését (egyikük sem jártas ezen a területen). Megismerhetik jobban a vásárlóikat is, akik elsősorban a nők közül kerültek ki eddig. Pedig a cipők többsége uniszex modell, akár ugyanazt a fazont viselhetitek mindketten.”

Az interjúban kiemeltük, hogy a PANAFRICA a kényelmes és színes cipők gyártása mellett kiemelkedően fontosnak tartja a márka alapjául szolgáló értékek terjesztését és képviseletét, amely által a szélesebb közönség is megismerheti azt, hogyan képzeljük el mi, a PANAFRICA-nál a cipőgyártás újfajta megközelítését. Ez teszi lehetővé, hogy napról napra egyre többen legyenek részesei a PANAFRICA kalandnak.

Olvassátok el az Eszter által készített interjút és tudjatok meg többet a mi történetünkről!

A PANAFRICA Magyarország csapata