HOGY SZÜLETETT MEG A PANAFRICA?

A PANAFRICA cipők ötvözik a francia kényelmet és eleganciát Afrika színeivel. Egyedi tervezésüknek köszönhetően mindenhol kitűnnek környezetükből. Sokszor mondák, hogy felvidítják a szürke hétköznapokat, viselőjük pedig optimizmust sugároz. Mi áll a PANAFRICA cipők mögött? Milyen filozófiát, gondolkodásmódot testesítenek meg? A választ e kérdésekre a PANAFRICA történetének kezdeteinél találjuk meg.

Hogy is kezdődött a PANAFRICA?

A PANAFRICA története 2016-ban kezdődött, amikor két francia fiatal, Vulfran és Hugues, úgy döntött, kiteljesíti KREATIVITÁSát, új KALANDokat és KIHÍVÁSokat keres. Ekkor fogant meg az olyan cipők tervezésének, gyártásának és forgalmazásának ötlete, amelyek nemcsak egyedi stílusukkal tűnnek ki a piacon, hanem történetükkel is. Vulfran és Hugues rengeteget utazott Afrikában, amelynek során felkutatták a legmegfelelőbb alapanyagokat, a megfelelő gyártó partnereket és megoldásokat. Így jött létre a PANAFRICA.

Vulfran és Hugues

A PANAFRICA ötvöz:

  • egy különleges GONDOLKODÁSMÓDot, amely tekintettel vannak a PANAFRICA cipők gyártásának társadalmi, gazdasági és környezeti hatásaira, az etikus design és a fair trade elvére, valamint a fenttarthatóság követelményére;
  • egy EGYEDI STÍLUSt, amelynek köszönhetően minden PANAFRICA cipőben a varázslatos afrikai tájak és az ott élők vendégszeretete, optimizmusa tükröződik vissza, párosulva a francia divatból megszokott eleganciával;
  • egy HIHETETLEN KALANDot, amelynek részese a PANAFRICA munkatársai, partnerei és vásárlói is.

PANAFRICA cipők Magyarországon

A PANAFRICA alapítóihoz egy évtizedre visszatekintő barátság fűz minket. Vulfrant és Hugues-t még Párizsban, erasmus-os diákként ismertük meg és azóta is szoros kapcsolatban állunk velük. A PANAFRICA indulásakor támogattuk őket és drukkoltunk nekik, hogy e fantasztikus kaland, e vállalkozás sikeres legyen. Tettük ezt azért is, mert a PANAFRICA által vallott értékek, etikai normák számunkra is kiemelten fontosak, amelyek mögé mi magunk is felsorakozunk.

2019 ebből a szempontból egy mérföldkő volt számunkra és – talán mondhatjuk – az egész emberiség számára. Ekkorra vált világossá, hogy ha olyan világot akarunk gyermekeinkre hagyni, amely élhető, biztonságos és igazságos, ezen elveket messzemenően érvényesíteni kell az élet számos területén. Ezért elhatároztuk, hogy létrehozzuk a PANAFRICA MAGYARORSZÁGot, amelynek segítségével meghonosíthatjuk a PANAFRICA cipőket, történetüket és a mögöttük rejlő gondolkodásmódot Magyarországon is.

A PANAFRICA cipők kizárólagosan a PANAFRICA Magyarország www.panafrica.hu oldalon elérhető webáruházában kaphatók.

Fedezd fel a benned rejlő színeket a PANAFRICA Magyarországgal!

Legyél részese Te is ennek a kalandnak!